Well I'm just a dreamer but I'm hanging on...

Tallest Man on Earth ♥

Hej på er!

För att inte låta självisk påbörjar jag med att säga att det som hänt i norge är hemskt! mycket hemskt!

Men jag tänker ändå babbla på om mig själv och hoppas folk har överseende med det!

Roadtrip genom Sverige:

Mamma och jag åkte den 10 juli till Falun o sedan vidare till Bollnäs o ja vi kom ända till Järvsö den kvällen.
Vi sov i bilen, ytterst obekvämt! o mamma snarkade i mitt öra xD
På Måndagen åt vi frukost utanför Ljusdal, vi åkte och åkte, åkte fel ett par gånger. åkte igenom Viskan, Stöde o andra småbyar längs vägen. Efter Sundsvall, typ vid Birsta åkte vi in på E4an och åkte på den till Kornsjö som ligger i Bjästa. Där sov vi i en stuga för vi var trötta och okeslösa. när vi piggnat till sent på kvällen promenerade vi ner till en sjö, var hur fint som helst. vidunderligt vacker solnedgång!

På Tisdagen åkte vi till Övik och packade ur förrådet o in med allt i bilen, lämnade en hel del till second hand visserligen men annars gick allt verkligen in i bilen. När vi var klara började det hällregna och åska och blixtra xD
Vi hade en jävla tur! Sen åt vi lunch på två fikon - dömysigt som vanligt o sen våldgästade vi Karro och åt fika med Frida. Var supermysigt. Sen åkte vi tillbax till Kornsjö o sov i vår stuga igen för de va så blött o regnigt.

På Onsdagen åkte vi till Dal o kollade på Monicas vackra pensionat! och åt superdupergod fika, hur härligt som helst. Sen åkte vi hem, var hemma runt halv ett på natten. Då blev de sova några timmar :)

På Torsdagen packade vi först ur bilen och sedan åkte vi mot Hultsfredsfestivalen, vi var där runt tolv o då började det regna, det regnade hela kvällen o natten och efter 14 timmars konstant hällregn o stående på konserter utomhus utan stövlar åkte vi hem o sov istället för att försöka slå upp tältet. Det var ett bra beslut :)

På Fredagen åkte vi på nytt till Hultan och då gick det hela mycke bättre, vi fick upp tältet o allt gick jättesmidigt. Det var lite råkallt men i alla fall nästan helt torrt :) Träffade Kalle o Lina på området o dansade lite till Duck sauce med dem :)  nattsömn i tältet var dock inte att tala om, vi hade lagt oss femtio meter från redbull-scenen där det pågick nattspelningar till 04:30 >_< , efter det somnade jag dock gott med öronproppar o tältskräck :P

På Lördan kunde man sova lite extra för de va så kallt i tältet för de va jättekallt ute :P Lördan va en rätt bra dag för de kom tillome lite sol men på natten blev de typ bara 10 grader varmt, var sjukt kallt o svårt att sova, inte bara på grund av den öronbedövande musiken från scenen utan oxå den omslutande kylan xD

Iaf så va mamma o ja på massa konserter, de va typ aldrig nån lucka. man fick gå ifrån konserter för att äta och hoppas på att vissa var dåliga så man inte fick gå kissnödig o hungrig x)

På Torsdan såg jag, hela och delar av:

Melissa Horn - fina unerbara :)

The Drums - Härliga, jättefina Live!

Black lips - tråkiga live - asbra på skiva :)

Royal republic - lätt bästa Live-akten för dagen, helt sjuka xD

Little Marbles - vilda som fan som de ska va, underbarast!

Cut copy - småtråkiga men helt okej...

Darkstar - verkligen jätteweird

Beady eye - superbra!

Egyptrixx - rätt bra faktist :)

Tennis - superfina, sjukt bra!

Junior Boys - minns inte rikitgt va ja tyckte...

Les Savy Fav - såg fem minuter, var überudda xD

Suede - Bra tyckte jag..

This is head - superunderbara, sjukt sköna!


Fredagen:

Imperial State Electric - Nicke ♥, :)

Bob Hund - asbäst! helknäppa xD

Oskar Linnros - sjukt bra, ruskigt bra form!

StefanSundström+Little Marbles - Vacker, avskalat..fint :)

Duck Sauce - underligaste av alla....

Johnossi - superbsät o finaste ♥

Erasure - hahahahahaha xD

Bob Log ||| - Underbar som alltid xD

Crystal Castles - sjukt bra!

Ida Maria - asdålig!

 

Lördag:

The Heartbreaks - helt okej..

Stefan+Johny dunders magiska cirkus - deppigt men bra

Blacbird Blackbird - skit, inte alls som ja trodde :/

The Tallest Man On Earth - ASBRA ! snacka om upptäckt :) ♥

Big fox - nae...

Hurts - ÅH :) ♥ finaste!

Det vackra livet - asbra!

White Lies - Sög! , gick tillbax till vackra livet :P

Idiot Wind - dränktes av raised fist :(

Morrisey - sjukt bra! men gick ändå över på..

Maskinen - nonsens, underbart kul att se på folk dock...

Frankie & the Heartstrings - WOW, så sjukt bra liveakt!!!

The sound of arrows - nae, det var lamt :/

Hoffmaestro - Bästa avslutningen, skitbra!

 

Det blev ganska många halva konserter men oxå förvånande många hela, ett par besvikelser och en hel del upptäckter! Och mamma o ja höll sams nästan hela tiden trots kyla o regn.
Det bästa med hultan var maten, asgoda Langos, asgoda smålandsrullar, helt underbara munkar osv. Kanske för det bara fanns en av varje grej och alla var bra :) Var en mycket liten festival i stor kostym. Saknade Arvika hela helgen och var sjukligt depp över att det inte var där jag var :/, är fortfarande lessen för ja missar Icona pop, Kite, IAMX med flera som jag aldrig börjat lyssna på om de inte varit för Arvika :(

Hultsfred fick bara 8500 tredagarsbesökare o ca 10000 på lördan. det var som festivalstämningen inte riktigt kickade in för de va så lite folk  o sån stor kapacitet med stora scener o stora ytor! Först under Lördan på Tallest man on Earth började det bli riktigt med folk o under morrisey blev festivalen vad den borde vara, fullt me folk både där o på maskinen :) Det var ändå bra stämning, det var rätt folk på plats, verkligen helt rätt :) folk var festiliga o festivaliga, det var mysigt o de va lera överallt :) x)

På söndan kom vi hem runt tolv, va hos pappa o åt mat.
I måndas sökte ja lite jobb o sen va ja me Bim hela eftermiddan, hade hur kul som helst!
På Tisdan sökte ja bara massa jobb, eller ja ja försökte. Var sjukt låg i Tisdas o alla vänner ja skrev till hade svaret "nej jag jobbar o har inte tid" eller "men du e ju aldri hemma så du e inte bjuden", mådde jättedåligt den dagen verkligen och grät massor hela tiden, efter ett tag tog jag tag i det hela, gaskade upp mig rätt bra och till Onsdan var jag tillbaka igen. På onsdan kom Lilly hit, hade überkul!, skrattade massor och försökte planera för Italien i Augusti eller var vi nu ska resa x) Igår var jag med Sony, hade kul, gick mest på stan o pratade igenom våra liv :) På station sprang ja först in i en übertrött Ange o sedan en härlig Josefin, finfint :P

Idag har ja planerat lite o på Månda ska ja åka till Stockholm, kommer tillbaka till Linkan på Fredag.
På Måndag ska ja till Sandhamn på jobbintervju på ett hotell, är sjukt långt dit men kan ju vara kul att se hur det ser ut iaf :) På Tisdag blir det intervju inne i stan på ett annat företag :) resten av veckan ägnas åt spontanansökningar o till att kramas med vänner!

Sen har ja fått ett jobb oxå, på ett bemanningsföretag, jag ska inventera varor i Linköping en eftermidda/natt nästa Söndag, var inte ens så bra lön heller men den duger, det är ju iaf nåt lixom!

Så nu är mitt jättelånga inlägg klart....jag sitter o uppdaterar DN o Aftonbladet hela tiden för att se om något nytt hänt i Norge, blir lite besatt. Det här är verkligen i klass med 9/11 så finns nästan inget annat att läsa och är omöjligt att inte uppmärksamma eller beröras av!

Kramar Maja
Puss på er ;)

Hurts – Illuminated

The Tallest Man On Earth – The Dreamer

The Tallest Man On Earth – Troubles Will Be Gone

Frankie & The Heartstrings – Hunger

The Drums – Best Friend

Black Lips – Bad Kids

HOFFMAESTRO – Seize The Day

Royal Republic – Tommy-Gun

Det Vackra Livet – Viljan

Bob Log III – MY SHIT IS PERFECT

Bob Hund – Folkmusik För Folk Som Inte Kan Bete Sig Som Folk
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0