Well I'm just a dreamer but I'm hanging on...

Tallest Man on Earth ♥

Hej på er!

För att inte låta självisk påbörjar jag med att säga att det som hänt i norge är hemskt! mycket hemskt!

Men jag tänker ändå babbla på om mig själv och hoppas folk har överseende med det!

Roadtrip genom Sverige:

Mamma och jag åkte den 10 juli till Falun o sedan vidare till Bollnäs o ja vi kom ända till Järvsö den kvällen.
Vi sov i bilen, ytterst obekvämt! o mamma snarkade i mitt öra xD
På Måndagen åt vi frukost utanför Ljusdal, vi åkte och åkte, åkte fel ett par gånger. åkte igenom Viskan, Stöde o andra småbyar längs vägen. Efter Sundsvall, typ vid Birsta åkte vi in på E4an och åkte på den till Kornsjö som ligger i Bjästa. Där sov vi i en stuga för vi var trötta och okeslösa. när vi piggnat till sent på kvällen promenerade vi ner till en sjö, var hur fint som helst. vidunderligt vacker solnedgång!

På Tisdagen åkte vi till Övik och packade ur förrådet o in med allt i bilen, lämnade en hel del till second hand visserligen men annars gick allt verkligen in i bilen. När vi var klara började det hällregna och åska och blixtra xD
Vi hade en jävla tur! Sen åt vi lunch på två fikon - dömysigt som vanligt o sen våldgästade vi Karro och åt fika med Frida. Var supermysigt. Sen åkte vi tillbax till Kornsjö o sov i vår stuga igen för de va så blött o regnigt.

På Onsdagen åkte vi till Dal o kollade på Monicas vackra pensionat! och åt superdupergod fika, hur härligt som helst. Sen åkte vi hem, var hemma runt halv ett på natten. Då blev de sova några timmar :)

På Torsdagen packade vi först ur bilen och sedan åkte vi mot Hultsfredsfestivalen, vi var där runt tolv o då började det regna, det regnade hela kvällen o natten och efter 14 timmars konstant hällregn o stående på konserter utomhus utan stövlar åkte vi hem o sov istället för att försöka slå upp tältet. Det var ett bra beslut :)

På Fredagen åkte vi på nytt till Hultan och då gick det hela mycke bättre, vi fick upp tältet o allt gick jättesmidigt. Det var lite råkallt men i alla fall nästan helt torrt :) Träffade Kalle o Lina på området o dansade lite till Duck sauce med dem :)  nattsömn i tältet var dock inte att tala om, vi hade lagt oss femtio meter från redbull-scenen där det pågick nattspelningar till 04:30 >_< , efter det somnade jag dock gott med öronproppar o tältskräck :P

På Lördan kunde man sova lite extra för de va så kallt i tältet för de va jättekallt ute :P Lördan va en rätt bra dag för de kom tillome lite sol men på natten blev de typ bara 10 grader varmt, var sjukt kallt o svårt att sova, inte bara på grund av den öronbedövande musiken från scenen utan oxå den omslutande kylan xD

Iaf så va mamma o ja på massa konserter, de va typ aldrig nån lucka. man fick gå ifrån konserter för att äta och hoppas på att vissa var dåliga så man inte fick gå kissnödig o hungrig x)

På Torsdan såg jag, hela och delar av:

Melissa Horn - fina unerbara :)

The Drums - Härliga, jättefina Live!

Black lips - tråkiga live - asbra på skiva :)

Royal republic - lätt bästa Live-akten för dagen, helt sjuka xD

Little Marbles - vilda som fan som de ska va, underbarast!

Cut copy - småtråkiga men helt okej...

Darkstar - verkligen jätteweird

Beady eye - superbra!

Egyptrixx - rätt bra faktist :)

Tennis - superfina, sjukt bra!

Junior Boys - minns inte rikitgt va ja tyckte...

Les Savy Fav - såg fem minuter, var überudda xD

Suede - Bra tyckte jag..

This is head - superunderbara, sjukt sköna!


Fredagen:

Imperial State Electric - Nicke ♥, :)

Bob Hund - asbäst! helknäppa xD

Oskar Linnros - sjukt bra, ruskigt bra form!

StefanSundström+Little Marbles - Vacker, avskalat..fint :)

Duck Sauce - underligaste av alla....

Johnossi - superbsät o finaste ♥

Erasure - hahahahahaha xD

Bob Log ||| - Underbar som alltid xD

Crystal Castles - sjukt bra!

Ida Maria - asdålig!

 

Lördag:

The Heartbreaks - helt okej..

Stefan+Johny dunders magiska cirkus - deppigt men bra

Blacbird Blackbird - skit, inte alls som ja trodde :/

The Tallest Man On Earth - ASBRA ! snacka om upptäckt :) ♥

Big fox - nae...

Hurts - ÅH :) ♥ finaste!

Det vackra livet - asbra!

White Lies - Sög! , gick tillbax till vackra livet :P

Idiot Wind - dränktes av raised fist :(

Morrisey - sjukt bra! men gick ändå över på..

Maskinen - nonsens, underbart kul att se på folk dock...

Frankie & the Heartstrings - WOW, så sjukt bra liveakt!!!

The sound of arrows - nae, det var lamt :/

Hoffmaestro - Bästa avslutningen, skitbra!

 

Det blev ganska många halva konserter men oxå förvånande många hela, ett par besvikelser och en hel del upptäckter! Och mamma o ja höll sams nästan hela tiden trots kyla o regn.
Det bästa med hultan var maten, asgoda Langos, asgoda smålandsrullar, helt underbara munkar osv. Kanske för det bara fanns en av varje grej och alla var bra :) Var en mycket liten festival i stor kostym. Saknade Arvika hela helgen och var sjukligt depp över att det inte var där jag var :/, är fortfarande lessen för ja missar Icona pop, Kite, IAMX med flera som jag aldrig börjat lyssna på om de inte varit för Arvika :(

Hultsfred fick bara 8500 tredagarsbesökare o ca 10000 på lördan. det var som festivalstämningen inte riktigt kickade in för de va så lite folk  o sån stor kapacitet med stora scener o stora ytor! Först under Lördan på Tallest man on Earth började det bli riktigt med folk o under morrisey blev festivalen vad den borde vara, fullt me folk både där o på maskinen :) Det var ändå bra stämning, det var rätt folk på plats, verkligen helt rätt :) folk var festiliga o festivaliga, det var mysigt o de va lera överallt :) x)

På söndan kom vi hem runt tolv, va hos pappa o åt mat.
I måndas sökte ja lite jobb o sen va ja me Bim hela eftermiddan, hade hur kul som helst!
På Tisdan sökte ja bara massa jobb, eller ja ja försökte. Var sjukt låg i Tisdas o alla vänner ja skrev till hade svaret "nej jag jobbar o har inte tid" eller "men du e ju aldri hemma så du e inte bjuden", mådde jättedåligt den dagen verkligen och grät massor hela tiden, efter ett tag tog jag tag i det hela, gaskade upp mig rätt bra och till Onsdan var jag tillbaka igen. På onsdan kom Lilly hit, hade überkul!, skrattade massor och försökte planera för Italien i Augusti eller var vi nu ska resa x) Igår var jag med Sony, hade kul, gick mest på stan o pratade igenom våra liv :) På station sprang ja först in i en übertrött Ange o sedan en härlig Josefin, finfint :P

Idag har ja planerat lite o på Månda ska ja åka till Stockholm, kommer tillbaka till Linkan på Fredag.
På Måndag ska ja till Sandhamn på jobbintervju på ett hotell, är sjukt långt dit men kan ju vara kul att se hur det ser ut iaf :) På Tisdag blir det intervju inne i stan på ett annat företag :) resten av veckan ägnas åt spontanansökningar o till att kramas med vänner!

Sen har ja fått ett jobb oxå, på ett bemanningsföretag, jag ska inventera varor i Linköping en eftermidda/natt nästa Söndag, var inte ens så bra lön heller men den duger, det är ju iaf nåt lixom!

Så nu är mitt jättelånga inlägg klart....jag sitter o uppdaterar DN o Aftonbladet hela tiden för att se om något nytt hänt i Norge, blir lite besatt. Det här är verkligen i klass med 9/11 så finns nästan inget annat att läsa och är omöjligt att inte uppmärksamma eller beröras av!

Kramar Maja
Puss på er ;)

Hurts – Illuminated

The Tallest Man On Earth – The Dreamer

The Tallest Man On Earth – Troubles Will Be Gone

Frankie & The Heartstrings – Hunger

The Drums – Best Friend

Black Lips – Bad Kids

HOFFMAESTRO – Seize The Day

Royal Republic – Tommy-Gun

Det Vackra Livet – Viljan

Bob Log III – MY SHIT IS PERFECT

Bob Hund – Folkmusik För Folk Som Inte Kan Bete Sig Som Folk

Reality Is Wrong, DREAMS Are For Real!

(Tupac Shakur) ♥ Peace & Love ♥

Det går inte att skriva bara ett inlägg nu, det har hänt för mycket på fyra snabba veckor!

Så jag srkiver två, det här första handlar om Peace & Love och nästa kommer att handla om roadtrip genom Sverige och Hultsfredsfestivalen ;)

Så För fyra veckor sedan var det en vecka kvar till festival, jag var så nervös och taggad att jag inte sov nästan nåt mellan måndagen och torsdagen den veckan, på torsdagskvällen slappnade jag dock av och somnade, sedan sov jag försträffligt resten av festivaltiden!

Det är svårt att skriva om allt som hände under P&L, det är så mycket och så intensivt, såhär i efterhand är det dessutom lite sorgligt för det är över för i år ;) Iaf, Lillebror var på festivalen och bodde hos mig, det var superkul att ha honom där och skönt att ibland kunna ta en paus och bara umgås med någon utomstående ett tag. Jag älskar alla jag jobbat med och jag älskar det jobb jag haft men ibland blir det intensivt och man måste få ta pauser då och då.

Jag trodde innan festivalen att jag inte skulle hinna se någonting men jag hann se mer denna gång än förra året, jag fick uppleva alla kvällar/nätter med konserter och sånt förutom Tisdagen då. Det var Måndagen, Tisdagen och Söndagen som var mina härsigaste dagar.

Måndagen var värst, jag gjorde allt samtidigt och fixade en hel del grejer, massa grejer gick åt helvete och allt krisade, dessutom lades Arvikafestivalen ner den dagen och mitt nervösa sammanbrott där Jenny fick ta hand om mig för jag grät okontrollerat var oundvikligt. Tackar Jenny för hon är en av de finaste männsikor jag vet och jag saknar henne massor! ♥

Tisdagen var oxå rätt krisig, jag försökte sätta upp anslag men alla häftpistoler gick sönder samtidigt och maten var slut så jag var sjukt hungrig, det löste sig däremot och framåt kvällen hade ja kontroll på läget och koll på hur jag skulle lägga upp mitt arbete.

Onsdagen-Lördagen hade ja kontroll på läget och mitt jobb gick snabbt och lätt, började jobba runt 9:30 varje morgon och var klar runt 15-16, Det jag hade som ansvarighetsområde var att sätta upp anslag o funkisblad på anslagstavlor, sedan att vara tillgänglig för allehanda sysslor såsom att hjälpa till att göra skyltar, hämta upp saker på olika ställen med bilen och ja bara finnas till hands på min radio. Hade även ansvar för att funkisbladen hämtades varje förmiddag.

På Lördagen lyckades jag snabba mig så mycket att jag kunde delta i "Human Peace Symbol" där vi var ca 100 pers som gjorde ett fredstecken tillsammans genom att hålla i varandras händer, ledda av den fina och underbara Mattias :) Väldigt häftig grej!

På Torsdagen deltog jag även i World Yoga vilket var helt sjukt underbart, jättemysigt! Jag gjorde ett träd med en helt okänd person :D

Gick på massa konserter, flera av dem med radion vid örat visserligen men oxå många med radion helt avstängd :) Hängde ofta nere i kansliet och störde dem :P , Satt där och åt kakor och umgicks :)

Söndagen var en grym dag, jag hade tillsammans med tre underbara personer ansvar för tågstationsinfon, det var ett mycket hårt jobb och när vi var klara var vi så slut att vi bara satt/låg i en hög på marken och skrattade och grät om vartannat, var helt sjukt underbart! :) Var ett fint avslut på en lång och händelserik vecka som kändes mer som ett år än en vecka!

Under veckan hann jag iaf se i konsert-väg:

Onsdag
Love Antell - mysig!
The Vaccines - fuckin asgrymma!
Marigold - Underbara, som alltid, så fina!
Abalone Dots - :)
jj - Awesome, bättre än förra året!

Torsdag
Veronica Maggio - Underbar!
I Blame Coco - BÄST!!!
30 Seconds to mars - ♥Jared♥
Oskar Linnros - från Tropicos kulle, mys!
The Ark+Dalasinfoniettan - VACKERT! ♥

Fredag
Stures Dansorkester
Henrik Berggren - Maffigt, drömskt, underbart!
Stiko Per Larsson - MYS!!!
Anna Ihlis - Vackert!

Lördag
Bob Geldof - Underbar sångare
Jesse Jackson - inte musik men coolt!
Säkert! - bara några låtar...
Bob Dylan - Nej bara Nej....
lite Miss Li, lite journey
Håkan Hellström - Vackert, bra show, som alltid :)

Var en bra festival! Sveriges Största i år igen!
50000 besökare, den omöjliga och ouppnåeliga siffran som jag aldrig ens i mina vildaste drömmar vågade hoppas på.

Det var så sjukt mycke kärlek överallt, man blir lite dum o sjuk i huvet men alldeles underbar känsla, sån man önskar man hade jämt!

På Måndagen den 4 juli var jag ledig, jag sov hela dagen, var så slut!
Resten av veckan efter gick till att hjälpa till med lite upphittat och att skriva utvärderingar med tips för nästa år.
På Torsdagen fikade vi tillsammans, och på kvällen blev det "en öl" på s1/Engelska, var mycket mysigt!
På Fredagen åt vi lunch ihop på info, var helt underbart!

Och helgen där den 9-10 juli flyttade jag från Borlänge med sorg i mitt hjärta, samtidigt vet jag att jag snart är tillbaka inom Peace & Love, jag har hittat det jag vill komma tillbaka till många år framåt och jag har fått många nya aspekter på jobb och på mitt liv. Jag har fått ett stort antal nya vänner varav en som jag vet aldrig någonsin kommer lämna min sida och jag kommer aldrig lämna hennes, saknar min Jenny nåt så totalt! Men vet att vi ses igen, snart!

Så om ni vill veta nåt om roadtrip o hultsfred så skriver ja ett inlägg om det senare ;) ;)

Hörni, Kram på er!
Mod , Hopp och Kärlek till er alla!

Puss/Maja

Anna Ihlis – Time Stops
Påminner mig om P&L, satt och grät till denna låt :)

Marigold – You and I know
Varje förmiddag när jag jobbade som bäst gick denna varm i hörlurarna :)

Original High Five – You End I
Bland det bästa och mest spontana under veckan!

Florence Valentin – Hopplös
:)

The Vaccines – A Lack Of Understanding
fina :)

Journey – Don't Stop Believin'
Var sjukt kul när denna började, alla skrek, alla som stod o väntade på Håkan oxå och alla skreksjöng med!

Broder Daniel – No Time For Us (Acoustic)
Vackrast, vackrast av alla, finast, underbarast, ord kan inte beskriva!
När den här låten spelades sjöng alla så högt att det var öronbedövande, maffigt!

RSS 2.0